ဝက္သားအခ်ိဳခ်က္(သို႕) တရုတ္ခ်က္အတြက္လိုအပ္ေသာပစၥည္း မ်ား
ဝက္သား၃ထပ္သား၂၀က်ပ္သား
ၾကက္သြန္နီဥၾကီး၃လုံး၊
ၾကက္သြန္ျဖဴ၆မႊာခန္႕၊
ဂ်င္းအနည္းငယ္၊
ဆားအနည္းငယ္၊
ၾကက္သြန္ျဖဴ၆မႊာခန္႕၊
ဂ်င္းအနည္းငယ္၊
ဆားအနည္းငယ္၊
ပဲငံျပာရည္အျပစ္အနည္းငယ္
အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊
အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊
ငရုတ္ေကာင္းအျဖဴမႈန္႕အနည္းငယ္၊( အျဖဴမရရင္ အမည္းကိုလဲ သုံးႏိုင္ပါသည္)
သၾကားအနည္းငယ္ႏွင့္
ငံျပာရည္အနည္းငယ္တို႕
လိုအပ္ပါတယ္ရွင္။
သၾကားအနည္းငယ္ႏွင့္
ငံျပာရည္အနည္းငယ္တို႕
လိုအပ္ပါတယ္ရွင္။
ဝက္သားအခ်ိဳခ်က္(သို႕) တရုတ္ခ်က္ခ်က္နည္း
ၾကက္သြန္နီဥၾကီး၃လုံးကို အခြံႏႊာ ေရေဆးျပီး ၄စိတ္စိတ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ၆မႊာကို အခြံႏႊာ ေရေဆးျပီး ေထာင္းထားပါ။
ဂ်င္းအနည္းငယ္ကိုလည္း အခြံႏႊာ ေရေဆးျပီး ေထာင္းထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ၆မႊာကို အခြံႏႊာ ေရေဆးျပီး ေထာင္းထားပါ။
ဂ်င္းအနည္းငယ္ကိုလည္း အခြံႏႊာ ေရေဆးျပီး ေထာင္းထားပါ။
ဝက္သား၃ထပ္သား၂၀က်ပ္သားကိုေရေဆး ျပီး ဆားအနည္းငယ္၊ပဲငံျပာရည္အျပစ္ အနည္းငယ္၊အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊ င႐ုတ္ေကာင္းအျဖဴမႈန္႕အနည္းငယ္၊ သၾကားအနည္းငယ္၊ ငံျပာရည္အနည္းငယ္တို႕ ႏွင့္ သမေအာင္နယ္ထားပါ။
(အျမန္ဝက္သားကိုအိေစခ်င္လွ်င္ ရွာလကာေရအနည္းငယ္ထည့္ျပီး နယ္ထားႏိုင္ပါသည္)
ဒယ္အိုးထဲသို႕ ဆီႏွစ္က်ပ္ခြဲသားေလာက္ ထည့္ပါ။
ဆီပူလာလွ်င္ ေထာင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴႏွင့္ဂ်င္းထည့္ပါ။
အနည္းငယ္ႏြမ္း၍ေမႊးလာလွ်င္ နယ္ထားေသာဝက္သားက ိုထည့္ျပီးဆီသက္ပါ။
အသားက်က္၍ေမႊးလာလွ်င္ ေရကိုအသားျမဳပ္႐ံုထည့္ျပီး မီးေအးေအးႏွင့္တည္ပါ။
ဝက္တားမရင့္လွ်င္၂ေရႏွင့္ အိပါသည္။
အေရခမ္းျပီး အသားႏူးခါနီးအခ်ိန္က်မွ ၄စိတ္စိတ္ထားေသာ ၾကက္သြန္နီမ်ားကိုထည့္ေပးပါ။
ဟင္းက်က္ေသာအခါ အေရလည္းခမ္း အဆီလဲျပန္ျပီး ၾကက္သြန္နီပံုမပ်က္
ခပ္ႏူးႏူးခ်ိဳခ်ိဳေလးနဲ႕ အရမ္းကိုစားလို႕ ေကာင္းပါတယ္။
တခ်ိဳ႕အရပ္ေဒသမ်ားတြင္ တခါတည္းလုံးျပီးခ်က္ၾကပါတယ္။
ခ်က္နည္းေတြကေတာ့ ေဒသအလိုက္ ကြာျခားမႈေတြ ရွိႏိုင္ပါတယ္။
ထမင္းျမိန္ၾကပါေစေနာ္။
သံစဥ္
0 comments:
Post a Comment