Pages

Sunday, 27 October 2013

ခ႐ုျပဳတ္ႏွင့္အခ်ဥ္ေရ

ခ႐ုျပဳတ္ႏွင့္အခ်ဥ္ေရ

အခ်ဥ္ေရေဖ်ာ္နည္း

ငရုတ္ဆီတစ္ဆ
မန္က်ည္းသီးကြမ္းသီးလုံးေလာက္၂လုံးစာကို
ေရနဲ႕ေဖ်ာ္ႏွစ္ဆေဖ်ာ္ျပီး
ဆားနည္းနည္း၊
အခ်ိဳမႈန္႕နည္းနည္း၊
ငရုတ္ဆီက သၾကားမပါရင္ သၾကားနည္းနည္း၊
ဂ်င္းလက္တစစ္၊
ၾကက္သြန္ျဖဴ၃မႊာ၊
နံနံပင္နည္းနည္းကိုညွပ္ထည့္ပါ။
အဲဒါေတြအားလုံးကို ေရာျပီး ဘလန္တာနဲ႕ၾကိတ္ပါ။
တို႕စားဖို႕ အဆင္သင့္ပါဘဲရွင္!

ခ႐ုတစ္ကီလိုကို ေရေဆးပါ။ ေရေႏြးအိုးကို တည္ပါ။ဆူလာလွ်င္  ေရေဆးျပီးသား ခ႐ုမ်ားကိုထည့္ျပီး၃မိနစ္ခန္႕ ျပဳတ္ပါ။ ျပီးလွ်င္ ေဖ်ာ္ထားေသာအခ်ဥ္ေရႏွင့္ တို႕စားပါ။ ပူပူေလးနဲ႕ စားလို႕ အရမ္းေကာင္းပါတယ္။

0 comments:

Post a Comment