Pages

Sunday, 27 October 2013

ျမင္းခြါရြက္နဲ႕ေရွာက္သီးအေရာသုပ္

ျမင္းခြါရြက္နဲ႕ေရွာက္သီးအေရာသုပ္ အတြက္လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ား

ျမင္းခြါရြက္အရြယ္ေတာ္၁စီး၊
ေရွာက္သီး၁စိတ္၊
ၾကက္သြန္နီဥၾကီးတစ္လုံး၊
ၾကက္သြန္ျဖဴ/နီ ဆီခ်က္အနည္းငယ္
ေဂၚဖီေသးေသးတစ္စိတ္
ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႕အနည္းငယ္၊
ငရုတ္သီးစိမ္း၅ေတာင့္၊
အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊
ပဲက်က္မႈန္႕အနည္းငယ္၊
ေျမပဲဆားေလွာ္ အနည္းငယ္၊
ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႕အနည္းငယ္၊
ငံျပာရည္အနည္းငယ္တို႕
လိုအပ္ပါတယ္ရွင္။

ျမင္းခြါရြက္နဲ႕ေရွာက္သီးအေရာသုပ္ သုပ္နည္း

ျမင္းခြါရြက္အရြယ္ေတာ္၁စီးကို ေရေျပာင္ေအာင္ေဆးျပီးပါးပါးလွီးထားပါ။
ေရွာက္သီး၁စိတ္ကို မႊာထားပါ။
ၾကက္သြန္နီဥၾကီးတစ္လုံးကိုလည္း ပါးပါးလွီးထားပါ။
ေဂၚဖီေသးေသးတစ္စိတ္ကိုလည္း ပါးပါးလွီးထားပါ။
ငရုတ္သီးစိမ္း၅ေတာင့္ကိုလည္း ပါးပါးလွီးထားပါ။
ေျမပဲဆားေလွာ္ အနည္းငယ္ကို မညက္တညက္ခေလးေထာင္းထားပါ။
ဇလုံၾကီးတစ္ခုထဲသို႕ လွီးထားေသာ ျမင္းခြါရြက္၊ မႊာထားေသာေရွာက္သီး၊ၾကက္သြန္နီ၊ေဂၚဖီ၊ငရုတ္သီးစိမ္းႏွင့္ ေထာင္းထားေျမပဲဆားေလွာ္ တို႕ကိုထည့္ပါ။ျပီးလွ်င္ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႕အနည္းငယ္၊ အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊ ပဲက်က္မႈန္႕အနည္းငယ္၊  ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႕အနည္းငယ္၊ ငံျပာရည္အနည္းငယ္ ၾကက္သြန္ျဖဴ/နီ ဆီခ်က္အနည္းငယ္တို႕ကိုထည့္ျပီး သုပ္ပါ။ အေနေတာ္ဘဲမို႕ စားလို႕ရပါျပီရွင္!

0 comments:

Post a Comment