ဝက္ေခါင္းသုပ္ ခ်ဥ္ငံစပ္ ေတာင္းဆိုတဲ့သူကလဲ မ်ားသလားမေမးနဲ႕။
ဂ်ီးေဒၚဘာလုပ္ေနလဲ? ဝိတ္ေလွ်ာ့ေနလား? ဟင္းခ်က္ပါဦးတဲ့။
ဂ်ီးေဒၚမအားလြန္းလို႕ပါကြယ္ လႈပ္လို႕မရ လွည့္လို႕မရမို႕ပါကြယ္။ ပို႕(စ္)ေတြ
လာဖတ္လိုက္ အလုပ္ေပၚလာလို႕ေျပးလိုက္နဲ႕ အားဝူးကြယ္။ ခုေတာ့ ေတာင္းဆိုတဲ့သူ
မ်ားလြန္းလို႕ ကိုယ္ထင္ျပကာ ႏွိပ္စက္ပါဦးမယ္ ခင္ဗ်ာ!ျပီးခဲ့တဲ့အပတ္က
လူၾကိဳက္မ်ားခဲ့တဲ့ ဝက္ေခါင္းသုပ္ သုပ္ျပပါမယ္ခင္ဗ်။
ပထမဆုံးဝက္ေခါင္းကို ေရေဆးျပီး ဆား၊ပဲငံျပာရည္၊သၾကားနဲ႕ ေရျမဳပ္႐ံုထည့္ျပီး ျပဳတ္ပါတယ္။ေရခန္းျပဳတ္ျပီးရင္
ဆယ္ျပီး
ပန္းကန္ထဲထည့္ျပီး အေအးခံထားပါတယ္။ ေလသလပ္သြားရင္ ခ်ဥ္ငံစပ္အသုပ္ေလးေတြက
မာျပီးထုတ္ထုတ္ ထုတ္ထုတ္နဲ႕ ပိုျပီးစားလို႕ေကာင္းပါတယ္။ဝက္ေ
ခါင္းကိုပါးပါးလွီးျပီး၊သခြါးသီ
းနည္းနည္း၊ဆလပ္ရြက္နည္းနည္း၊ေရွ
ာက္ရြက္ ၂ရြက္၊ငရုတ္သီးစိမ္း၂ေတာင့္နဲ႕ ၾကက္သြန္နီတစ္လုံးကိုပါးပါးလွီး
ထားပါ။သံပုရာသီးကို အေစ့ေပ်ာက္ လွီးထားပါ။
ျပီးရင္အဲဒါေတြထဲကို ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႕အနည္းငယ္၊ အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊ ပဲက်က္မႈန္႕အနည္းငယ္၊ ငံျပာရည္အနည္းငယ္၊ငရုတ္ဆီအနည္း
ငယ္၊သံပုရာသီး၁စိတ္နဲ႕
ၾကက္သြန္ျဖဴ/နီ ဆီခ်က္အနည္းငယ္တို႕ကိုထည့္ျပီး သုပ္ပါ။ျမည္းၾကည့္တာ
အေနေတာ္ဘဲမို႕ စားလို႕ရပါျပီရွင္! မထင္မွတ္ဘဲ ေရာက္လာေသာ
ဧည္႔သည္မ်ားေၾကာင့္ ဒံုပတ္ မ႐ိုက္အားေတာ့ပါ အမွီစြဲရပါေတာ့သည္။
ဤဧည္႔သည္မ်ားမွာ အားမနာတတ္သူမ်ား ျဖစ္ေသာေၾကာင့္
ငတ္သြားႏိုင္ေသာေၾကာင့္ပါခင္ဗ်ာ
း!
0 comments:
Post a Comment