ငါးသားေလာက္၅၀၀ဂရမ္ အေကာင္ေလာက္ကို အက်ည္းခြံထိုး၊ ပါးဟပ္ထုတ္၊ ၂ပိုင္းဘဲပိုင္း ေရစင္ေအာင္ေဆးျပီး ဆားအနည္းငယ္၊အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္
ခ်က္ျပဳတ္နည္း
ၾကက္သြန္နီဥၾကီးတစ္လုံးကို အခြံႏႊာေရေဆးျပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၃မႊာကိုလဲ အခြံႏႊာေရေဆးျပီး ေထာင္းထားပါ။
ဂ်င္းလက္တစ္စစ္ေလာက္ကို အခြံႏႊာေရေဆးျပီး ေထာင္းထားပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးၾကီးၾကီး၁လုံးကို ေရေဆးျပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။
ဒယ္အိုးထဲ ဆီႏွစ္က်ပ္ခြဲသားေလာက္ ထည့္ပါ။
ဆီပူလာလွ်င္ နႏြင္းအနည္းငယ္နဲ႕ ထည့္ပါ။
ျပီးလွ်င္ ဒယ္အိုးထဲသို႕ ေထာင္းထားေသာ ဂ်င္းကိုထည့္ပါ။
အနည္းငယ္ႏြမ္းလာလွ်င္ ေထာင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴကိုထည့္ပါ။
အနည္းငယ္ႏြမ္း၍ေမႊးလာလွ်င္ ပါးပါးလွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီမ်ားကိုထည့္ျပီး ေမႊေပးပါ။
ႏြမ္း၍ေမႊးလာလွ်င္ ငရုတ္အစိမ္းမႈန္႕အနည္ငယ္ကိုထည့္
ျပီးလွ်င္ ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ထည့္ျပီးေမႊေပးပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ား ႏြမ္း၍လိတ္လာလွ်င္ ဆားအနည္းငယ္၊အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္
ငါးသားေလာက္အ႐ိုးႏူးလာေသာအခါ ေပါင္းအိုးထဲသို႕ ထိုဆီသက္ထားေသာအရာမ်ားကိုထည့္ျ
ေဒၚဆိုဖီရဲ့ငါးသားေလာက္အလြယ္ေပါ
ငါးသားေလာက္ေပါင္းနဲ႕လိုက္ဖက္တဲ
0 comments:
Post a Comment