ပါဝင္ေသာ ပစၥည္းမ်ား
ငါးေျပမ ကီလိုဝက္(အေကာင္အၾကီး၃ေကာင္)
ဆီ၅က်ပ္သား၊
ၾကက္သြန္နီဥၾကီး၂လုံး၊
ၾကက္သြန္ျဖဴၾကီးၾကီးတစ္လုံးရဲ့တဝက္၊
ဂ်င္းအနည္းငယ္၊
စပါးလင္ အရြယ္ေတာ္၁ေခ်ာင္း၊
ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕အနည္းငယ္၊
ဆားအနည္းငယ္၊
အခ်ိဳမႈန္႕အနည္းငယ္၊
နံနံပင္အနည္းငယ္၊
ငရုတ္သီးစိမ္း၇ေတာင့္၊
နႏြင္းမႈန္႕အနည္းငယ္ႏွင့္
ငံျပာရည္အနည္းငယ္တို႕
လိုအပ္ပါတယ္။
ငါးေျပမကို ခုတ္ထစ္ေရေဆးျပီး ဆား၊နႏြင္း၊အခ်ိဳမႈန္႕၊ငံျပာရည္
ဂ်င္းအနည္းငယ္ကိုေထာင္းထားျပီး
ၾကက္သြန္ျဖဴကိုလဲ ေထာင္းထားျပီးသပ္သပ္ထားပါ၊
ၾကက္သြန္နီႏွစ္္လုံးကိုပါးပါးလွ
ငါးေျပမအခ်ဥ္ဆီျပန္ဟင္း ခ်က္ျပဳတ္နည္း
ဒယ္အိုးထဲသို႕ ဆီ၅က်ပ္သားေလာက္ ထည့္ပါ။ဆီပူလာလွ်င္ နႏြင္းအနည္းငယ္ထည့္ပါ။
ျပီးလွ်င္ ေထာင္းထားျပီးသား ဂ်င္းအနည္းငယ္ကို တစ္ထည့္ပါ
အနည္းငယ္ကြၽပ္လာမွ ေထာင္းထားျပီးသား ၾကက္သြန္ျဖဴကိုထည့္ပါ။
အဲဒီ၂ခုႏြမ္းျပီးေမႊးလာမွ လွီးျပီးသားၾကက္သြန္နီကိုထည့္ျ
ႏြမ္းလာလွ်င္ ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕အနည္းငယ္ကို
နယ္ထားေသာ ငါးေျပမမ်ားကို ထည့္ျပီးဆီသက္ပါ။
ဆီသံတဖ်စ္ဖ်စ္ျမည္တဲ့အထိ ဆီသက္ေပးပါ။
သိပ္မေမႊနဲ႕ေက်မွာစိုးလို႕ပါ။
အထက္ေအာက္ ေျဖးေျဖးစီလွန္ေပးပါ။
ျပီးရင္ မန္က်ည္းရည္အနည္းငယ္ေဖ်ာ္ျပီး
ျပီးရင္စပါးလင္ကို ထုျပီးထည့္
ဟင္းရည္ဆူလာရင္ ငရုတ္သီးစိမ္းကို ထည့္ပါ။
ေရခန္းျပီးဆီျပန္လာရင္ အေပါ့အငံျမည္း လိုတာထပ္ထည့္ပါ။
အိုးခ်ခါနီးရင္ နံနံပင္အနည္းငယ္ကို ညွပ္ျပီးထည့္ပါ။
က်က္ရင္စားလို႕ရပါျပီရွင္! :)
ကင္မရာမရွိလို႕ ဖုန္းနဲ႕႐ိုက္ထားတာပါ။ ပံုမၾကည္လင္တာကို ေျဖ့ေတြးျပီးၾကည့္ေပးၾကဖို႕ ေတာင္းဆိုခ်င္ပါတယ္ရွင္။

0 comments:
Post a Comment