Pages

Sunday, 27 October 2013

အပ်င္းဆိုဖီရဲ့ ေဂၚဖီေၾကာ္နည္း

အပ်င္းဆိုဖီရဲ့ ေဂၚဖီေၾကာ္နည္း
ေဂၚဖီ၁၅က်ပ္သားေလာက္ကို လွီးခ်င္သလိုလွီးျပီးေရစိမ္ထား၊
အဲဒီအထဲကို မုံလာဥနီကို အခြံႏႊာဓားနဲ႕ ပါးပါးျဖစ္သလိုလွီးထည့္။
ဒယ္အိုးထဲသို႕ ဆီငါးမတ္သားေလာက္ ထည့္ျပီးအပူေပးပါ။
အဲဒီအခ်ိန္အတြင္းၾကက္သြန္ျဖဴ၃မႊာကို အခြံမခြၽတ္ဘဲ ေထာင္းပါ။
ေထာင္းလိုက္ရင္ သူ႕ဟာသူကြၽတ္ အဲေတာ့မွ အခြံကိုေကာက္ျပီး လႊင့္ပစ္။ေအးေရာ! :2 :2 :2
ဒယ္အိုးထဲကို ေထာင္းထားျပီးသားၾကက္သြန္ျဖဴကိုထည့္
ႏြမ္းရင္ ေဂၚဖီ၊ မုံလာဥနီေတြကို ေရစစ္ျပီးထည့္ အခ်ိဳမႈန္႕၊ဆားတို႕ကိုထည့္၊
အရြက္ႏြမ္းျပီးေမႊးလာရင္ ခ႐ုဆီအနည္းငယ္ကိုထည့္၊
ခ်ခါနီး ၾကက္ဥတစ္လုံးေဖာက္ထည့္ျပီးေမႊ က်က္ျပီ။[/color]

0 comments:

Post a Comment